Kreativiteten flödar

Nu känner jag att kreativiteten börjar infinna sig igen.

Jag har gjort drygt 1/4 av andra ärmen nu, sen är det bara mössan kvar, plus att sy ihop allt (och eventuellt sy i några knappar bak i halsen så den inte blir för trång) och fästa alla trådar.

När jag är klar med det här projektet ska jag göra klart en liten pippitröja jag började med i somras.

Sorry för att det blir taskiga webcam-bilder, men jag har inte min digitalkamera tillhands just nu. Kanske ska investera i en systemkamera så småningom? Fast jag är väldigt tekniskt obegåvad så jag kan nog inte hantera en sån. Får se hur jag gör.

Det går lite trögt med stickandet, det beror på att jag jobbar heltid och oregelbundet (treskift) så jag har inte all tid i världen att ägna mig åt stickning (vilket iofs skulle vara jätteroligt).
Tänk om man kunde få jobba i en garnaffär och ha möjlighet att ägna sig åt en stor hobby! Och få bra betalt för det också. Fast jag trivs ju rätt bra med mitt nuvarande jobb trots att det är väldigt tungt och slitigt i perioder. Så jag har inga planer på att byta yrke. Men drömma kan man ju alltid, eller hur?


Ha en bra dag alla vänner!


Liten update

Jag fortsätter med min lila bärtröja med tillhörande mössa. Bakstycket är klart och ca 1/3 av framstycket. Sen är det "bara" ärmarna och mössan kvar. Plus att sy ihop tröjan, sticka halskant och fästa trådar på tröjan och mössan. Men en sak i taget så blir det bra.

Om jag kommer ihåg lägger jag in en bild senare, jag ska dra iväg till jobbet nu (jobbar natt).

Ha en bra kväll!

RSS 2.0