Hej mina vänner!

Hej och ledsen för min sparsamma uppdatering!
Jag har jobbat, firat jul och så har vi äntligen stökat klart i huset och fått ordning efter att jag flyttade hit, så skönt!
Jag har kommit ca halvvägs med ärmen på Pippitröjan och ca 1/3 av ena vanten är klar. Jag är sugen på att göra ett stort projekt, som typ en kofta eller tröja till en vuxen. Frågan är bara hur den ska se ut och till vem jag ska göra den? Till mig själv eller till älskling?


Nej, Gott Nytt År på er!

Hoppas ni vill fortsätta följa mig 2011 också även fast jag inte uppdaterar så ofta som jag borde :)

22/12

Hej!
Ledsen för skitkass uppdatering.. Jag har jobbat massa nätter och spenderat min lediga helg tillsammans med min sambo och barnen, så jag har inte haft direkt mycket tid till att sticka. Dessutom håller vi (fortfarande) på att komma i ordning efter att jag flyttat hit, vilket inte är det lättaste med tanke på hur mycket grejer jag har.

Men i alla fall så är ena ärmen klar på Pippitröjan, nu är det bara sista ärmen kvar!
Men som ni kanske vet vid det här laget så kan jag inte göra klart en sak innan jag börjar på nästa, så nu har jag börjat på ett par minst sagt färgglada fingervantar till min storasyster.Jag bjuder på en bild där jag visar hur jag ser ut för er som inte vet det redan. Jag ser lagom sliten ut, har jobbat natt och ska gå och sova nu har jag tänkt. Man kan ju inte vara pigg jämt heller ;)

Dessutom är färgerna otroligt missvisande i webcamen, i själva verket är det knallgult och ceriserosa - riktigt skrikiga färger med andra ord.


Nej - nu sova!

God Jul på er alla (om jag inte uppdaterar mer innan dess, men känner jag mig själv rätt så blir det nog inte så, men håll utkik, man vet aldrig)!

Bak-och-fram

Nu är både bak- och framstycket klart, jag har även stickat ihop axelsömmarna och stickat en kant vid sprundet och halskanten.
Så nu är det bara ärmarna kvar, samt att sy ihop allt och fästa trådar. Sen är väl tanken att jag ska göra ett par snoddar att sätta vid halsen. Jag vet inte hur man får till en sån där snurrad snodd utan att den korvar ihop sig totalt, så jag gör nog en "knutsnodd" som mamma har lärt mig göra istället.
Visar bild på det sen när det är fixat!Som vanligt kommer bättre bild när jag är klar.


Nu laddar jag inför natthelg på jobbet, jobbar natt torsdag, fredag, lördag, söndag.
Ha en bra dag alla!

RSS 2.0